WONINGEN.

Hier kan je een gelukkige thuis uitbouwen

Nieuwbouw woning kopen?
Geen zorgen en weinig kosten.

Met Niefhout willen we modern wonen terug betaalbaar maken. Deze woningen zijn dan ook op maat van jonge gezinnen en koppels. Modern, betaalbaar en met ruimte om uit te breiden. Hoewel zelf (ver)bouwen leuk kan zijn komt er vaak veel tijd en (onverwachte) kosten bij kijken. Met een nieuwbouwwoning heb je minstens 15 jaar geen zorgen, en meer tijd voor leuke momenten. Ideaal voor een startend gezin!

Niefhout woning

Samen. Groen. Gezellig.

De moderne woningen zijn op maat van koppels en jonge gezinnen. Moderne architectuur, hoogwaardige afwerking met warme materialen en kindvriendelijk. De ruime binnentuinen met speeltuin zorgen voor dat tikkeltje extra woonplezier en sociaal contact.

Gelegen in het centrum van Turnhout

Dat wil zeggen dat alles dichtbij is. Samen op stap gaan is zo gebeurd. De woningen liggen op wandelafstand van:

  • het historisch centrum
  • de supermarkt / bakker / slager
  • de nieuwe jachthaven
  • het treinstation

Duurzaam gebouwd, minimum aan kosten.

Het project Niefhout is volledig ecologisch en duurzaam gebouwd. Een volledig warmtenet zorgt voor minimale kosten en groene energie. Hierdoor zijn de woningen ook in de toekomst zeer kosten efficiënt. Dankzij de lage intrestvoeten is het bovendien extra voordelig om nu te kopen.

Niefhout interieur woning

“Na de uitbreiding van ons gezin waren wij op zoek naar een betaalbare woning zonder veel kosten en zorgen. Wij vonden onze betaalbare droomwoning op deze prachtige locatie in ons eigen Turnhout!”

Niefhout koppel

Sophie en haar gezin kochten een woning

Wilt u meer informatie over de woningen in Niefhout?

Vul onderstaand formulier in en we bezorgen u meer informatie over het project, types, prijzen en beschikbaarheid.

Vansweevelt krijgt toestemming om me te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en erken dat mijn gegevens worden verwerkt conform  deze privacyverklaring.

ION krijgt toestemming om me te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en erken dat mijn gegevens worden verwerkt conform deze privacyverklaring.

De voorwaarden moeten geaccepteerd worden om door te gaan.