In het voorjaar van 2018 start de bouw van de appartementen Zomerlinde aan de toekomstige straat Bouwschen Pad. Die verbindt de Dokter Nand Peetersstraat met de Diksmuidestraat. In de zomer van 2018 kunnen de nieuwe bewoners verhuizen naar Residentie Amandelwilg. Intussen werken ontwerpers door aan de plannen van het Pioniersgebouw en het toekomstige plein ernaast.

Een paadje voor fietsers en voetgangers verbindt voortaan de Dokter Nand Peetersstraat en de Diksmuidestraat. Daar vindt u op de hoek met de Bareelstraat voortaan het infokantoor van projectontwikkelaar ION. Dat terrein werd ook geëffend en ingezaaid.

Start bouw Zomerlinde

In het voorjaar 2018 start de bouw van de appartementen Zomerlinde aan de toekomstige straat Bouwshen Pad. Die verbindt de Dokter Nand Peetersstraat met de Diksmuidestraat.

Nieuwe buren in Residentie Amandelwilg

De bouw van Residentie Amandelwilg verloopt mooi volgens planning. In de zomer van 2018 kunnen de nieuwe buren hun intrek nemen in een van de eengezinswoningen of één-, twee- en drie-slaapkamerappartementen. Onder het gebouw bevindt zich een ondergrondse parking voor wagens en fietsen. U vindt het gebouw op het einde van de Dokter Nand Peetersstraat.

Plannen voor Pioniersgebouw en plein

Intussen werken ontwerpers aan de plannen voor het Pioniersgebouw en het toekomstige plein ernaast. Dat plein komt op de plaats waar je nu het infokantoor van ION vindt. Daarnaast worden ook de zones voor kantoorgebouwen – aan de kant van de spoorweg – verder uitgetekend. Zodra die plannen ver genoeg gevorderd zijn, worden ze toegelicht aan de buurt.

Logo ION