Het einde van het schooljaar kondigde meteen de start van een zomerse traditie aan: de opening van de Panorama Zomerbar, een toffe pop-upbar in Park Spooreinde. Hier kunnen  de Turnhoutenaars kunnen genieten van een verfrissende cocktail, vergezeld van een pizza of heerlijke tapas. Of het nu onder een stralende zon of bij een romantische zonsondergang is: de zomerbar is ongetwijfeld één van de gezelligste tijdelijke invullingen op de site van Niefhout!

Sterke start

Ook dit jaar kende de Panorama Zomerbar sinds de opening op 22 juni een sterke start. Niet alleen zorgt het aanhoudende zomerweer ervoor dat mensen extra genieten van verfrissing in de open lucht, maar ook onze Rode Duivels zitten hier voor iets tussen. Heel wat buurtbewoners kwamen al naar de zomerbar om er van op de tribune naar de voetbalwedstrijden op groot scherm te kijken. Samen supporterden ze onze Belgen naar de halve finale van het WK 2018.

Op en top vakantiegevoel

In de Panorama Zomerbar is aan alles gedacht om een op en top vakantiegevoel te creëren. Overdag vertoeven de buurtbewoners hier urenlang met het hele gezin, langgerekt in een kleurrijke strandstoel en met de voeten in het zand. Aan de lange tafels aan de bar kunnen de Turnhoutenaars in de schaduw gezellig bijpraten. ’s Avonds neemt de sfeervolle verlichting het langzaamaan van het zonlicht over en worden de deuntjes van de DJ’s iets luider gezet.

 

Evenementen in de zomerbar

De evenementenagenda van de Panorama Zomerbar brengt steeds leven in de brouwerij. Er worden verschillende conceptavonden georganiseerd, zoals de wekelijkse Out Of Office op donderdagavond. Je kan de volledige agenda met evenementen bekijken op de Facebookpagina van de Panorama Zomerbar.

De Panorama Zomerbar is een tijdelijke invullingvan het stadsvernieuwingsproject Niefhout in Turnhout en is dagelijks open tijdens de zomervakantie, op weekdagen van 12u tot 23u45, op vrijdag en zaterdag van 12u tot 1u en op zondag van 12u tot 22u.

Logo ION