Op 2 juni van 13 tot 17 uur organiseert de stad Turnhout met medewerking van Panorama Zomerbar een kleinschalige markt met de nadruk op duurzaamheid. De Spoormarkt is een overdekte markt in de loods van Panorama Zomerbar en de tuin van De Bakkerij in Niefhout.

De focus van de markt ligt op duurzaamheid, zorg en sociale cohesie. Naast infostands wordt er allerlei lekkers te koop aangeboden op een gezellige, sfeervolle markt. Standhouders en producenten uit de streek bieden onder andere aan: verse soep, asperges, honing, chocolade, koekjes,.. Ook kunt u producten vinden van de Wereldwinkel en activiteitencentrum ’t Twijgje uit Turnhout.

De vzw Arktos en kunstenaarscollectief Doorgang T50 zullen die dag hun deuren van de Bakkerij openzetten.

Bij de Panorama Zomerbar die vanaf 29 mei de deuren opent kan je op 2 juni vanaf 13 uur genieten van een lekker drankje of hapje

’s Morgens kan je van 9 tot 13 uur terecht op het Geefplein. Heb je huisraad, speelgoed, boeken, kleding,.. die je niet meer gebruikt maar nog in goede staat, dan kan je deze gratis afgeven en misschien maak je er iemand anders nog blij mee. Je kan ook zelf spullen gratis meenemen.

Iedereen van harte welkom !